Recensies

De Strubben Groepsaccommodaties bestaat al vele jaren en heeft daardoor al veel bezoekers gehad. Deze bezoekers zijn zeer tevreden over het verblijf en geven op verschillende manieren hun ervaringen/recensie over de Strubben. Lees hier wat anderen vonden van de Strubben Groepsaccommodaties.

Ervaringen van bezoekers/groepen

Elk jaar ontvangen we veel groepen en families op de Strubben Groepsaccommodaties voor een verblijf van bijvoorbeeld een dag, een nacht, een weekend of zelfs een complete week. Tijdens en na het bezoek ontvangen we daardoor ook veel positieve reacties op het verblijf op de Strubben. Het gaat dan niet alleen om de gebouwen, maar ook om het ruime en bosrijke terrein, de ligging midden in Drenthe, de omgeving met de diverse bossen en dorpen in de buurt van Schoonloo en de rust en ruimte. We delen daarom graag diverse positieve ervaringen en recensies van de Strubben.

Facebook Recensies

Op de Facebookpagina van de Strubben Groepsaccommodaties staan veel recensies van bezoekers. Inmiddels hebben we 30 beoordelingen ontvangen (maart 2021) met gemiddeld 4,7 sterren van de 5 sterren!

Ervaringen van bezoekers

Heel hartelijk dank voor de hartelijke gastvrijheid! Heerlijk bij jullie, en wat een mooie service om gehaald en gebracht te worden naar het restaurant en weer terug. Ik heb heerlijk geslapen, fijn bed, fijn appartement. Dank ook voor het heerlijke uitgebreide ontbijt1! Ik ben klaar voor Schoonloo – Sleen, de volgende 24 km om mijn Pieterpad avontuur

2021, Luxe appartement, Marian, Haarlem

Heerlijke douche, heerlijke bedden, heerlijk ontbijt en leuke poes!

2021, Basis appartement, Nijmegen

We hebben genoten van ons verlijf. Ruim, veel privékamers, schone douches en wc, luxe keuken, geweldig hoor. We hopen in de toekomst terug te komen met de hele familie.

2021, Hoofdgebouw, familie de Boer

Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben genoten met onze familie en van de prachtige natuur. Ook was de bbq prima geregeld.

2021, Hoofdgebouw, familie uit Ootmarsum

Meest sympathieke mensen ooit! Dank jullie wel voor het meedenken. Ondanks het weer een super weekend gehad.

2021, Hoofdgebouw, Introductiecommissie en de V.I.B. uit Amsterdam

Het was weer top! Fijne ontvangst met koffie/thee en koek. Gezellig bloemetje op tafel! Een prachtige omgeving en lekker veel ruimte voor de kinderen! We komen volgend jaar weer.

2020, Maximaschool, Leeuwarden

Eind juni 2019 zijn wij met een groep van 14 collega’s 2 dagen op de Strubben geweest. We hebben hier een geweldige tijd gehad! De locatie is prachtig met vergadermogelijkheden zowel binnen als buiten. De verzorging was top (ontbijt, lunch + BBQ) en er werd rekening gehouden met vegetariërs. ’s Avonds hebben we nog heerlijk bij het kampvuur kunnen zitten. Echt een aanrader met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!


Een top weekend gehad. Mooie accommodatie om brandweer activiteiten te doen. Maar ook zeker de omgeving is de moeite waard. De eigenaren zijn zeer gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

Jeugdbrandweer westerkwartier is 24, 25 en 26 juni 2016 te gast geweest in de groepsaccommodatie De Strubben.

“Prachtige locatie, je krijgt er meteen een vakantie gevoel!”

september 2016

“Wat een mooi en ruim terrein…”

Over het hoofdgebouw tijdens een bezoek van een familieweekend in het voorjaar van 2015.

“Het kamphuis was ideaal voor het jeugdweekend! Ruime zalen, mooie keuken en veel mogelijkheden dankzij de grasvelden en bossen in de omgeving!”

N.a.v. diverse verblijven van een jeugdgroep van de Baptisten Gemeente Groningen door de jaren heen.

Uw recensie over de Strubben

We ontvangen graag uw recensie of ervaring met de Strubben Groepsaccommodaties. Heeft u een Facebook acount, like de Strubben pagina en vermeld uw recensie. Of neem met ons contact op zodat we uw beoordeling kunnen vermelden op onze website.