Over ons

Wij, Pieter en Janke Herder, willen ons graag voorstellen als nieuwe eigenaren van de “De Strubben” groepsaccommodaties, per ingang van 29 april, 2016.

Op dit moment wonen wij, samen met de 2 jongste kinderen, in Nieuwehorne, een leuk streekdorp onder de rook van Heerenveen. Inmiddels hebben de oudste dochter en de zoon een eigen woon en werkplek gevonden. Janke is werkzaam op het Kortverblijfhuis in Ureterp. Pieter werkt als uitvoerder bij een telecombedrijf, in Noord Nederland. Janke haar droom was al langere tijd iets voor haar zelf te willen beginnen. Het leek haar heel leuk om een camping annex groepsverblijf te gaan runnen. Nadat de 2 oudste kinderen uit huis gingen zijn we bewust gaan zoeken naar een dergelijke accommodatie. 

De droom werd werkelijkheid, de koop, van de Strubben,werd op 11 februari een feit, hier zijn we enorm blij mee en kijken er naar uit om te beginnen.Met deze stap, laten we Friesland achter ons en verhuizen we naar Drenthe. 

Janke gaat zich voor 100% in zetten m.b.t. de gehele accommodatie en Pieter blijft zijn huidige werk, in eerste instantie, voortzetten.  Website en mailadres zijn in mei van ons, we zijn nu te bereiken op telefoonnummer 06 23145607. Tot 30 april mag u boeken op het volgende e-mailadres: jaoenema@live.nl . Onze plannen zijn om de groepsaccommodatie voort te zetten voor een breed publiek, we denken hierbij aan sportieve groepen, families, cursisten, teamuitjes, kerk/jeugdkampen en schoolkampen.

Ons streven is dat we dit doen we met respect voor elkaar, een ieder mag zijn of haar plekje bij de Strubben vinden. Het genieten van en rust vinden, kunnen op de Strubben prima samen gaan. Iedereen is er van harte welkom.De camping willen we graag verder ontwikkelen tot een maximum van 25 plaatsen, met voorzieningen die nodig zijn om kampeerders te ontvangen.  Wij hopen u te ontmoeten op De Strubben in Schoonloo. Wilt u op de hoogte blijven, schrijf u dan in op onze digitale nieuwsbrief