Huisregels

m alles in goede banen te leiden hebben we enkele huisregels opgesteld. Hierdoor is uw verblijf op de Strubben Groepsaccommodaties gezellig en voor ons prettig om te weten dat alles goed verloopt.

De huisregels van de Strubben

Onderstaande huisregels zijn van toepassing op de Strubben Groepsaccommodaties, het hoofdgebouw, het kamphuis maar ook het terrein en de directe omgeving.

 1. Probeer met het parkeren van uw auto zoveel mogelijk per groep dubbel te parkeren. De groep in de andere accommodatie heeft ook parkeerruimte nodig. Let op! De doorgang moet vrij blijven voor hulpverlening bij calamiteiten.

  Tip: Kom met de bus (er is een halte voor de deur), of carpool zoveel mogelijk, niet alleen vanwege de parkeerruimte maar ook voor het mileu!
   
 2. Geluidsoverlast: Tussen 23.00 uur en 8.00 uur geldt de nachtrustperiode. Het is in die periode niet toegestaan lawaai te maken, dus ook niet op de openbare weg of bijvoorbeeld. tijdens dropping of avond/nacht wandeling. Wij verwachten van u dat u onze buren en directe omgeving geen overlast bezorgt.
   
 3. In het gebouw geldt een rookverbod.
   
 4. Het nuttigen van etenswaren is in de slaapkamers/slaapzalen niet toegestaan.
   
 5. In het belang van uw/jouw veiligheid is het verboden de noodverlichting uit te doen, ook er iets voorhangen of afplakken mag op last van de brandweer niet.
   
 6. De brandmeld/ontruimingsinstallatie is er voor uw/jullie veiligheid. Misbruik, met als gevolg storing of vals alarm wordt in rekening gebracht.
   
 7. Gourmetten, fondue etc. alleen in overleg met de beheerder.
   
 8. Geen balspelen rond de gebouwen, op het terrein is hiervoor voldoende ruimte.
   
 9. De nooduitgangen dienen vrij te zijn, dus geen stoelen of andere spullen voor de nooduitgangen plaatsen.
   
 10. Kampvuur kan alleen worden gehouden na toestemming en op aanwijzing van de beheerder. Houd de grootte van het vuur binnen de perken.
   
 11. Als u een dropping o.i.d. wilt houden, is de boswachter graag op de hoogte: 0592-292190 (tijdens kantooruren).
   
 12. Van 1 april tot 1 oktober mag je niet op het Uteringskamp komen. (dit is een kampeerterrein van Staatsbosbeheer vlak achter de Strubben) Je kunt langs dit terrein lopen om bij de Iberenplas te komen.
   
 13. Bij vertrek dient het gebouw schoon en netjes achtergelaten te worden, zie schoonmaaklijst! Is dit niet het geval, dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen.
   
 14. Kapotte en/of ontbrekende spullen worden door ons in rekening gebracht.
   
 15. Afval zo veel mogelijk scheiden s.v.p. De container staat op de parkeerplaats. Groente-, fruit- en tuinafval in de groene container. (geen gekookte etensresten) Dozen en papier op de pallet naast de container en glas in de grijze glascontainer.