Groepsaccommodatie met Pasen of het Paasweekend boeken

Met een grote familiekring of grote vriendenkring is het in de meeste vakantiehuizen passen en meten om gezamenlijk Pasen te vieren. Boek daarom een groepsaccommodatie op de Strubben voor meer ruimte en vrijheid!

Een gezellig en sfeervol paasweekend beleven op de Strubben met familie en/of vrienden is niet duur en biedt vele voordelen. Kom met Pasen naar de Strubben!

Twee groepsaccommodaties op een unieke plek midden in de provincie Drenthe, met o.a. deze voordelen:

  • 2,5 hectare eigen terrein met bossen en grasvelden om even te wandelen, om te spelen, om tot rust te komen,
  • groepsaccommodatie tot 35 personen, groepsaccommodatie tot 40 personen of beide groepsaccommodaties huren voor bijvoorbeeld 70 personen.
  • de groepsgebouwen zijn gezamenlijk én gescheiden te gebruiken,
  • gezellige verblijfsruimte, eetkamer, veel slaapkamers voor 1 persoon, voor 2 personen, voor 4 personen of voor groepen
  • volledig ingerichte keuken,
  • en inclusief kabel-TV maar ook gratis Wifi,
  • parkeren op eigen terrein en een bushalte voor de deur!

De groepsaccommodaties kunt u boeken voor alleen de paasdagen maar ook een complete paasvakantie! Neem contact op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden rond Pasen en het paasweekend.

Ontdek de groepsaccommodaties:

Hoofdgebouw

Het karakteristieke hoofdgebouw heeft een gezellige huiskamer en een tweede zaal voor diverse activiteiten. Dit gebouw is uitermate geschikt voor groepen tot en met 35 personen waarbij aparte slaapkamers gewenst zijn.Bijvoorbeeld voor een familieweek of familieweekend, reünie, cursussen of een bedrijfsuitje.

Kamphuis

Het kamphuis is zeer geschikt voor groepen tot en met 40 personen. Het gebouw heeft een ruim dagverblijf met stoelen, tafels en een moderne keuken met o.a. frituurpannen. Op de 1e etage bevinden zich vier grote slaapzalen en twee slaapkamers. Direct naast het kamphuis is een terras en speelveld.