Kerstdagen & Kerstvakantie

Met een grote familiekring of grote vriendenkring is het passen en meten in de meeste huizen om gezamenlijk de Kerstdagen te vieren. Boek daarom een groepsaccommodatie op de Strubben voor meer ruimte en vrijheid!

Gezellige en sfeervolle kerstdagen beleven op de Strubben met familie en/of vrienden is niet duur en biedt vele voordelen:

Twee groepsaccommodaties op een unieke plek midden in de provincie Drenthe, met o.a. deze voordelen:

  • 2,5 hectare eigen terrein met bossen en grasvelden om even te wandelen, om te spelen, om tot rust te komen,
  • groepsaccommodatie tot 35 personen, groepsaccommodatie tot 40 personen of gezamenlijk een groepsaccommodatie tot 78 personen
  • de groepsgebouwen zijn gezamenlijk én gescheiden te gebruiken,
  • gezellige verblijfsruimte, eetruimte, veel slaapkamers voor 1 persoon, voor 2 personen, voor 4 personen of voor groepen
  • volledig ingerichte keuken,
  • en inclusief kabel-TV maar ook gratis Wifi,
  • parkeren op eigen terrein

De groepsaccommodaties kunt u boeken voor alleen de kerstdagen maar ook een complete kerstvakantie! Neem contact op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Ontdek de groepsaccommodaties:

Hoofdgebouw

Het karakteristieke hoofdgebouw heeft een gezellige huiskamer en een tweede zaal voor diverse activiteiten. Dit gebouw is uitermate geschikt voor groepen tot en met 35 personen waarbij aparte slaapkamers gewenst zijn.Bijvoorbeeld voor een familieweek of familieweekend, reünie, cursussen of een bedrijfsuitje.

Kamphuis

Het kamphuis is zeer geschikt voor groepen tot en met 40 personen. Het gebouw heeft een ruim dagverblijf met stoelen, tafels en een moderne keuken met o.a. frituurpannen. Op de 1e etage bevinden zich vier grote slaapzalen en twee slaapkamers. Direct naast het kamphuis is een terras en speelveld.