Mogelijkheden

De Strubben Groepsaccommodaties biedt vele mogelijkheden voor groepen vanaf 20 personen tot maar liefst 70 personen. Twee gescheiden groepsverblijven die ook gekoppeld kunnen worden maken de gebouwen flexibel voor diverse gelegenheden.

Groepsvakantie

Boek een groepsvakantie in Drenthe bij de Strubben groepsaccommodaties. Omdat de Strubben midden in de provincie Drenthe ligt kunt u diverse activiteiten doen op het terrein of in de regio. De Strubben is geschikt voor een grote groep mensen, maar ook een kleine groep mensen (vanaf 20 personen). Groepsaccommodatie “Het Hoofdgebouw” heeft een gezellige ruimte en een gescheiden ruimte voor andere activiteiten, bovendien een grote keuken met frituur en ruim terras. Groepsaccommodatie “Het Kamphuis” heeft een functionele groepsruimte, moderne keuken met frituur, twee grote slaapzalen en twee kleinere slaapkamers, Doordat De Strubben ook beschikt over een groot terrein heeft u de mogelijkheid om buitenactiviteiten dicht bij de groepsverblijven te organiseren. De grote grasvelden zijn geschikt voor kamperen, diverse sport en spel activiteiten. De Strubben groepsaccommodaties ligt midden in de bossen met diverse wandelroutes, waaronder het Pieterpad, mooie natuurgebieden en recreatieplassen, zoals “de Ieberenplas” dat op maar een paar minuten loopafstand van de Strubben gelegen is.

Reünie / familiereünie / familiedag

De Strubben groepsaccommodaties wordt onder meer gebruikt voor een reünie van familie, vrienden, klasgenoten, kampen, jeugdgroepen en andere gelegenheden. Voor kleine families en grote families van bijvoorbeeld 35 personen, 40 personen en zelfs tot maar liefst 75 personen. De Strubben is namelijk geschikt voor jong en oud. Kinderen kunnen spelen op de grote grasvelden, eigen speeltuin, en rennen en draven op maar liefst 2.5 hectare eigen terrein. Op het eigen terrein is kamperen mogelijk voor caravan, camper en tent. Een rustige avondwandeling maken is ook mogelijk door de diverse bospartijen met mooie wandelpaden, uitzichten over de landerijen en ons eigen moeras.

Conferentie / cursus / training / vergadering

Ook voor een conferentie, cursus, training, bedrijfsuitje en vergadering is de Strubben een geschikte locatie. Bij uitstek een centrale locatie in Noord-Nederland. Bereikbaar voor iedereen in de noordelijke provincies, ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en veel standaard voorzieningen in de panden. Meerdere ruimtes, gescheiden slaapkamers maar ook kamers voor groepen, Gratis Wifi, kabel TV en een groot terrein om diverse activiteiten in de open lucht te houden.

Dag / midweek / weekend / volledige week

Een weekendje weg in Drenthe, Of zelf een volle week met een groep verblijven midden in de bossen? Dat en meer is mogelijk op de Strubben Groepsaccommodaties. De Strubben ligt niet ver van Assen en Emmen, midden in de mooie bossen en natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Het is bij uitstek een locatie voor bijvoorbeeld een familieweekend, vakantieweek of reünie. Het Hoofdgebouw heeft gescheiden kamers maar ook kamers op de begane grond voor ouderen en een speciaal verblijf voor minder valide mensen. Het Kamphuis heeft kamers voor grotere groepen of gezinnen. Beide groepsverblijven zijn afzonderlijk te huren maar ook gecombineerd.

Bel ons voor meer informatie over het boeken van een dag, weekend, midweek of volledige week met uw familie of groep.

Ontdek onze accommodaties:

Hoofdgebouw

Het karakteristieke hoofdgebouw heeft een gezellige huiskamer en een tweede zaal voor diverse activiteiten. Deze groepsaccommodatie in het bos is uitermate geschikt voor groepen tot en met 35 personen waarbij aparte slaapkamers gewenst zijn.Bijvoorbeeld voor een familieweek of familieweekend, reünie, cursussen of een bedrijfsuitje.

Kamphuis

Het kamphuis is zeer geschikt voor groepen tot en met 40 personen. Het gebouw heeft een ruim dagverblijf met stoelen, tafels en een moderne keuken met o.a. frituurpannen. Op de 1e etage bevinden zich vier grote slaapzalen en twee slaapkamers. Direct naast het kamphuis is een terras en speelveld.